REPRESENTANTS POLLENCINS AL 14è CONGRÉS DEL PSOE

407
Representants del PSOE a Pollença participen al congrés celebrat a Inca.

Representants de la delegació pollencina del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) han assistit aquest cap de setmana al 14è congrés del PSOE, celebrat a Inca i així han donat suport a la tercera reelecció de Francina Armengol com a secretària general de la formació.

Des dels socialistes de Pollença, apunten que “Armengol presenta un partit totalment cohesionat, reforçant les bases de la militància a les Illes i decidit a seguir fent història amb una tercera legislatura”. En aquest sentit, des del PSOE pollencí, asseguren que “sortim del congrés reforçats i motivats per tornar ser la primera força progressista”.

El congrés ha estat la culminació de mesos de treball, un espai dedicat a trobades i reflexions per fixar el full de ruta del partit els pròxims quatre anys. S’ha treballat en tres eixos fonamentals: valors de les Illes Balears, sostenibilitat i transició energètica , models productius i consolidació del benestar i els drets socials.

Durant aquest 14è congrés si han duit a terme un gran nombre de ponències, masterclass, diàlegs i intervencions davant els temes més candents a la societat actual. Entre d’altres cal destacar i agrair al PSOE que ens ha proporcionat uns convidats de luxe com ara Félix Bolaños (Ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica d’Espanya), Salvador Illa (Ex ministre de sanitat i actual portaveu de l’oposició a la Generalitat), Ximo Puig (President de la Generalitat Valenciana) i Santos Cerdán (Secretari d’organització del PSOE).

PUBLICITAT

Tot plegat, des de l’agrupació socialista de Pollença, conclouen que “ens trobem davant un futur molt esperançador, amb un partit més fort i unit que mai per consolidar el projecte a nivell autonòmic i per recuperar-lo a nivell municipal”.

PUBLICITAT