REPARTIDES PROP DE 30 TARGES MENJADOR AL MUNICIPI DE POLLENÇA

429
targes menjador

Entre dilluns i dimarts, 30 i 31 de març, els diferents centres educatius del municipi de Pollença han repartit una vintena de targes de menjador. Aquestes targes es lliuraren amb una càrrega de 60 euros que, a dia d’avui, 1 d’abril, s’ha vist incrementat amb 40 euros més. Si el confinament s’allarga, la conselleria d’Educació del Govern de les illes Balears s’ha compromès a fer noves càrregues a fi que les famílies no perdin els doblers que havien abonat, perquè els seus fills quedessin a dinar al col·legi.

Amb aquestes targes menjador, els usuaris podran anar a comprar productes bàsics als negocis d’un llistat que els facilitaren juntament amb la tarja menjador. Dia 30 de desembre, la tarja quedarà anul·lada si abans no s’han gastat els doblers.

Al CEIP Joan Mas

Al Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas, es varen repartir un parell de targes que va recollir un membre de la família de l’alumne seguint totes les mesures de protecció donades per la conselleria d’Educació. De fet, cada família es va citar en 15 minuts de diferència per evitar qualsevol contacte entre elles. És més el repartiment va estar supervisat per la Guàrdia Civil del Port i la Policia Local de Pollença.

Es tracta de targes moneder amb 60 euros per als dies de març que, a partir d’avui 1 d’abril, es carregaran amb 40 euros pés per poder cobrir la segona quinzena de l’estat d’alarma. Les famílies podran comprar aliments i/o productes de primera necessitat als negocis detallats en  un llistat que es va lliurar juntament amb les targes.

PUBLICITAT

Al CEIP Costa i Llobera

Al CEIP Costa i Llobera també es repartiren un parell mallorquí de targes. Les famílies es varen convocar amb 10 minuts de diferències i seguint les mesures de protecció pertinents, dictades per les autoritats.

No hi va haver cap problema. Amb aquestes targes, les famílies poder gastar els doblers del servei de menjador que no han fet servir en un llistat de botigues d’alimentació on les poden fer servir.

Al CEIP Miquel Capllonch

Al CEIP Miquel Capllonch, es repartiren una vintena de targes amb 60 euros cada una i el compromís de carregar-hi 40 euros més a partir d’avui 1 d’abril. Des del CEIP Miquel Capllonch, comenten que “la conselleria d’Educació ens ha dit que així com duri el confinament s’aniran afegint euros”.

El centre educatiu va convocar les famílies amb marges de 15 minuts entre uns i altres. A més a més, es donaven seguint per la reixa de l’entrada principal amb el marge de 2 metres de distància social per evitar qualsevol contacte.

Amb una taula a cada part de la reixa, l’escola passava la documentació i les famílies emplenaven els papers amb guants i un boli que es quedaven. Tant els bolis com els guants els havia enviat la conselleria d’Educació juntament amb les targes i la documentació.

Quan el membre de la família se n’havia anat, la taules es feia neta amb alcohol.

Els usuaris de les targes menjadors disposen fins a dia 30 de desembre de 2020 per gastar els doblers que havien pagat perquè els seus fills dinessin a menjador, però que, degut al confinament, no en fan ús.

Al CEIP Port de Pollença

Al CEIP Port de Pollença, no es va repartir ni una sola tarja menjador, perquè l’única família que té beca de menjador va renunciar a l’ajuda. I és que les beques de menjador són unes ajudes finalistes que únicament i exclusivament es poden fer servir per al menjador. En aquest cas, la família s’ha estimat més estotjar els doblers per quan es reprengui el curs o per al proper cursi així no haver d’abonar una part del cost d’aquest servei

Al CC Monti-Sion

Al Centre Concertat Monti-Sion, només repartiren una tarja de menjador, perquè fan horari intensiiu i pocs alumnes fan servir el servei de menjador. Ara bé, degut a una confusió, el lliurament d’aquesta tarja, en comptes de fer-se al mateix centre, es va fer al Quarter de la Policia Local, amb presència de la secretària del centre i d’un representant de la família que va signar la documentació per obtenir la tarja, seguint les mesures de seguretat pertinents.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT