REFORMA TOTAL DEL PÀRQUING DEL PASSEIG DEL PORT DE POLLENÇA

1309
Estat actual de la zona on s'actuarà. Imatge del projecte bàsic.

Aquest mes d’octubre està previst que comencin les obres de reforma de tota la zona de pàrquing i pèrgoles situat al passeig Saralegui del Port de Pollença. Ports de les Illes Balears (Ports IB) invertirà 602.349 euros en un recondicionament de la zona, en la renovació de les casetes de tiquets i en la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Les obres varen ser adjudicades el passat mes de maig a la constructora Amer e Hijos i el termini d’execució serà de quatre mesos.

Plànol de la reforma. Imatge del projecte bàsic

Entre les actuacions que es duran a terme hi ha el reasfaltatge total de la zona de pàrquing i un reordenament de les places, que permetrà augmentar-ne el nombre. També se substituirà el paviment de les aceres per un amb un tractament antibrutor.

Les pèrgoles es substituiran
També es faran les casetes noves

Les casetes de tiquets per a excursions en barca es tombaran totes i se substituiran per unes de noves integrades a la zona d’ombra que estaran connectades a la infraestructura elèctrica del port. També es canviaran les pèrgoles i les cobertes de fusta. A més, es col·locaran panells solars a sobre i s’instal·laran dos punts de recàrrega de vehicles.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital