RECUPEREN LA MEITAT DELS DOBLERS DEL SEU VIATGE D’ESTUDIS 14 MESOS DESPRÉS

279

El mes de març us contàrem a aquest article la lluita dels alumnes de 1r de batxiller de l’IES Guillem Cifre de Colonya per recuperar els doblers que havien invertit en un viatge d’estudis que mai pogueren fer.
El 23 de març del 2020, 57 alumnes de l’institut havien de viatjar a Praga. Estava tot pagat, totes les famílies ja havien abonat la totalitat dels 600 euros que costava el viatge, entre bitllet d’avió i l’allotjament, en total 34.000 euros. Però el coronavirus i el confinament frustraren tots els plans. Després de veure que no era possible canviar les dates del viatge, tant des de l’AMIPA com des de la direcció de l’institut s’inicià un seguit de reclamacions a l’agència Halcon Viajes i a la Direcció General de Salut i Consum, que ara sembla que ha tingut els seus fruits.

Segons explica Joana Maria Bibiloni, presidenta de l’AMIPA, l’aerolínia txeca Smart Wings ja ha retornat els 14.992,2 euros que havien costat els bitllets d’avió a Halcón Viajes i és qüestió de dies qüestió de dies que Halcón aboni els doblers a les famílies de l’institut.
Però això no és ni la meitat del total, ja que la resta s’usaren per pagar a l’hotel de Praga i les excursions. Bibiloni diu que ha aconseguit contactar amb l’hotel i li han dit que els doblers han estat retornats a un intermediari entre l’hotel i Halcón Viajes a Praga anomenat Dorado Tours, els quals no contesten ni a cridades telefòniques ni a emails.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT