Recorregut per l’univers pictòric de Miquel Àngel Albis a l’església del Convent

296

Ahir horabaixa, a l’església del Convent de Sant Domingo de Pollença, es va inaugurar l’exposició “A la recerca del que m’és propi” de l’artista i escriptor Miquel Àngel Albis; un recorregut per l’univers pictòric de l’artista pollencí durant els darrers 33 anys, 33 anys d’activitat pictòrica ininterrompuda a partir dels quals el públic es pot fer una idea del món interior d’Albis.

Grans quadres i petits detalls, color i molt de dibuix, omplen l’Església i convinden a retornar-hi per endinsar-se en aquest “jo pictòric” de Miquel Àngel Albis, que viu la pintura com una “necessitat”. I és que és una exposició que s’ha de veure i tornar veure per copsar tot allò que Albis ha viscut, pensat i exposat en aquesta exposició que, més que una retrospectiva, és un recorregut, un itinerari, un… passeig per la vida d’un artista.

La inauguració va començar amb les paraules de l’artista, Miquel Àngel Albis, i de la comissària de l’exposició, Maria Lluc Fluxà, i va acabar amb les intervencions del regidor de Cultura, Miquel Àngel Sureda i del batle de Pollença, Martí X. Cerdà.

L’exposició està oberta fins al 9 de juny, a l’Església del Convent. “A la recerca del que m’és propi” de Miquel Àngel Albis obre cada dia entre les 10’30 i les 13’30 hores, i les 17 i les 20 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT