RECORDS DE LES FESTES DEL CARME 2022

362
Foto: Norma Mario.

Ahir, els Focs artificials a la platja de la Gola clausuraren les festes del Moll, però resten els records d’una setmana llarga d’activitats per a tots els gustos i tots els públics. Ben segur que no cauran en l’oblit el pregó d’Helena Bellini qui compartí amb el públic el Cor, muntanya i ànima” ni la Festa de la Gola, ni el ball de pagès o la festa de l’escuma… ni els concerts que s’han succeït aquests dies festius amb més seguiment uns que altres. En aquest sentit, una lectora va venir a posta a l’oficina per “queixar-se” que, al recital de Joan Manel Escobedo amb motiu del centenari de la mort de Miquel Costa i Llobera, l’església era buida. I “això que va ser un molt bon concert i no hi havia ningú!”, diu aquesta dona.

Ben viu és el record del correfocs amb els Ca de Bou i els campanaters Escarrufaverros que precediren els Focs artificials amb què es varen acomiadar les Festes del Carme de 2022.

El Diaca pollencí, Mn. Gabriel Torrandell Cerdà, va predicar durant la Missa solemne amb motiu de la Mare de Déu del Carme. Foto: Fernando Perianes.
La Banda de Música acompanyà la interpretació de “Salve Marinera” i l’”Himne a la Mare de Déu del Carme” durant la Missa i, a la sortida, va participar a la processó amb les imatges de Sant Pere i de la Mare de Déu del Carme. Foto: Fernando Perianes.
Dones molleres duen la imatge de la Mare de Déu del Carme en processó. Foto: Fernando Perianes.
Sant Pere, patró dels pescadors, també va sortir en processó amb motiu de les Festes del Carme. En aquest cas, són els homes qui, damunt les espatlles, duen la imatge del sant patró dels pescadors. Foto: Fernando Perianes.
La processó marinera és un dels actes més pintorescos de les Festes del Carme al Moll. Foto: Fernando Perianes.
PUBLICITAT
PUBLICITAT