RECITAL DE TANGOS AMB PABLO MAINETTI I EL SEU BANDONEÓ, AVUI VESPRE AL CLUB

90

Avui vvespre, dimecres 25 de maig, a les 20’30 hores, al Club Pollença, el músic i compositor Pablo Mainetti oferirà un recital íntim de tangos amb l’única companyia del seu bandoneó. El preu de l’entrada serà per taquilla inversa.

Considerat un dels bandoneistes més importants del món, Pablo Mainetti ha tocat a les més importants orquestres i acoblaments de tango de l’Argentina. També ha acompanyat cantants de la talla de Roberto Goyeneche, Maria Graña, Raúl Lavié, Ute Lemper, Mercedes Sosa i Joan Manuel Serrat. Ha estat instrumentista d’orquestres internacionals importants. Sota la direcció de Josep Pons, ha enregistrat el concert per a Bandoneón i Orquestra d’Astor Piazzolla per al segell Harmonia Mundi, amb l’Orquestra de Camara del Teatro Liure. Va ser nominat al Grammy Llatí el 2004 pel seu CD Tres Rincones i als Premis Gardel 2014 per Millor Àlbum de Tango amb el Duo Mainetti- Angeleri.

A més a més, lidera la seva pròpia agrupació, Pablo Mainetti Quinteto i forma part del Duo Mainetti – Angeleri i la Selecció Nacional de Tango. Des de l’any 2000, és integrant del Quintet Astor Piazzolla assumint responsabilitat com a bandoneonista principal, i realitzant extenses gires internacionals difonent l’obra del mestre Astor Piazzolla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT