Eva Remolina- AMIC
La recepta que presentem avui és la de la massa amb la qual elaborem les típiques galetes de Nadal o d’aniversari.
La seva elaboració és molt senzilla i tan sols necessitem cinc ingredients. Són els següents:
(Per a unes 20 unitats)

– 250 g de farina.
– 125 g de mantega.
– 125 g de sucre.
– 1 ou.
– 1 llimona.
opcional: essència de vainilla.
Elaboració:
En un bol, mesclam la mantega (que ha d’estar a temperatura ambient) amb el sucre fins que els dos ingredients estiguin ben integrats. Després hi afegim l’ou i la ratlladura de la llimona i continuem barrejant. Finalment, incorporarem la farina a poc a poc.
Quan hàgim obtingut una massa ben homogènia, l’emboliquem en un film de plàstic i fiquem en la nevera durant almenys 1 hora.
Transcorregut aquest temps, estenem la massa amb l’ajuda d’un aprimador damunt un paper de forn.
Tallam les galetes amb la forma desitjada i duim al forn uns 12 minuts a una temperatura d’uns 180 graus.
Quan estiguin daurades, retiram i deixam refredar.
Finalment, una vegada hagin refredat, decorarem al gust amb glassa, llapis de colorants alimentaris o bé, simplement amb sucre pols per damunt.