RAONS  PER  USAR  “AFTER  SUN”  A  L’ESTIU

69

Bellezaactiva.com – AMIC

Vestit de bany, crema solar, tovallola… A la nostra bossa d’estiu no hi falta res! Però en aquesta llista falta un producte que, durant els mesos més calorosos, ha de convertir-se en un essencial. Parlem de l’after sun.

Aquest tipus de cosmètics estan dissenyats per a protegir la pell després de l’exposició solar. És per això que compta amb unes propietats calmants, regeneradores, reparadores i antioxidants.

El sol i l’aigua ressequen moltíssim la pell. Els after sun solen incloure en la seva fórmula àloe vera i olis vegetals, i així aportar confort i benestar a la pell. Ah! I no sols l’usis quan et cremis, sinó després de cada exposició.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

A més de protegir, aquest producte també rehidrata la pell, baixa la inflamació i repara el mal oxidatiu també derivat de la radiació solar. Els ingredients en la formulació que aconsegueixen restaurar la falta d’aigua en la dermis poden ser alguns hidratants i calmants, com la calèndula, el pantenol, l’àcid hialurònic, l’àloe vera, l’al·lantoïna o la urea.

Igualment, té propietats calmants, i per això té la capacitat de baixar la temperatura de la pell. N’hi ha alguns que duen substàncies a base de menta i minerals que, per les seves propietats descongestives, tenen un efecte més refrescant i també ajuden a calmar la picor.

L’after sun ajuda a prolongar l’efecte daurat en la pell el màxim possible. Contenen pigments que tenyeixen la capa superficial de la pell, d’aquesta manera activen la melanina i així allarguen l’efecte bru durant dues setmanes més.

Finalment, l’exposició solar prolongada produeix una pèrdua d’aigua i de col·lagen en la pell. Això comporta l’aparició d’arrugues prematures, taques, etc. L’after sun porta antioxidants, com les vitamines A, C E, els betacarotens i els polifenols, que redueixen el mal provocat.

I, sobretot, no oblidis posar-te crema solar sempre que vagis a exposar-te a les radiacions solars!

PUBLICITAT