QUINS ESPORTS ES PODEN PRACTICAR A LES INSTAL·LACIONS MUNICIPALS?

208

Aquesta setmana, en Fase 3 de la desescalada, una part de les instal·lacions esportives municipals ja es poden usar, i una altra part estan tancades, però hi ha previsions que s’obrin la setmana vinent. De moment es poden usar, sempre amb cita prèvia, les pistes de tenis i de pàdel, tant per partides individuals i de dobles, així com les pistes d’atletisme i la pista multi-esportiva exterior, sempre que siguin per a ús individual. Tots els usuaris que usin les instal·lacions han de dur mascareta, excepte quan estiguin practicant l’esport corresponent, i és obligatori esperar 10 minuts després de la finalització de la sessió/partida anterior per a començar-ne una de nova. També cal desinfectar-se sabates i mans abans d’entrar, i en el cas del poliesportiu de Pollença només es pot entrar i sortir per l’entrada principal.

Obren les piscines municipals

D’altra banda ja hi ha data per a l’obertura de les piscines que serà aquest dilluns dia 15 de juny per a la piscina de Pollença i 1 de juliol per a la piscina coberta del Moll.

A Pollença l’horari serà de 9 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 19 hores. Diumenges i festius tancat. S’ha de reservar amb anterioritat als telèfons 971533990 o 672603001. Cada usuari només podrà nedar durant 50 minuts, ja que s’ha de deixar un temps prudencial de 10 minuts entre cada usuari. A més, hi haurà unes normes estrictes que s’han de seguir escrupolosament: no es podrà fer us dels vestuaris ni de les gandules, només podrà haver-hi al mateix temps dues persones per carril, només s’hi podrà accedir per l’entrada principal del camí del cementiri i s’hauran desinfectar mans i sabates a l’entrada del poliesportiu.

El pavelló obert només per als clubs

Encara no es pot usar cap instal·lació per a esports d’equip no federats i tampoc hi ha data d’obertura per al pavelló, tot i que els clubs en començaran a fer ús a partir d’aquest dilluns aplicant unes estrictes mesures de seguretat. Així el Club Basquet Pollença començarà “Skills Camp”, una seria d’entrenaments molt personalitzats, ja que pràcticament només hi haurà un o dos jugadors per cistella. Els jugadors només podran entrar per l’entrada del cementiri acompanyats pels entrenadors.

PUBLICITAT

Per a reservar qualsevol instal·lació es pot cridar en horari d’oficina als telèfons de l’àrea d’esports de Pollença 971 533990/ 672603001, o als de la piscina coberta del Moll 971865212/ 672394688.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital