QUEIXES PERQUÈ NO S’HAN COBRAT LES BEQUES DELS LLIBRES ESCOLARS DEL CURS PASSAT

258

El curs 2019-2020 ja ha acabat i els pares dels alumnes que sol·licitaren les ajudes de l’Ajuntament de Pollença per a la compra dels llibres de text i material escolar, encara no han cobrat. Aquesta és una de les queixes que alguns pares han fet arribar a Punt Informatiu Pollença, afegint que la quantitat de documentació que es demanava per sol·licitar la subvenció va fer que poques famílies acabassin accedint a aquestes ajudes. El cert és que el termini per demanar aquestes ajudes va començar a finals de febrer, amb més de la meitat del curs superat. Per a demanar-les era necessari presentar les factures de compra dels llibres i material subvencionat, a més d’una còpia de la declaració de la renda, llibre de família i el compromís de què en acabar el curs, l’alumne dipositarà els llibres i materials educatius didàctics susceptibles de ser reutilitzats, al centre escolar.

Josep Marquet, regidor d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Pollença, ha explicat que de 20.000 euros que hi havia disponibles per a aquestes ajudes, se’n varen demanar 6.000. D’altra banda, segons Marquet, tota la documentació de sol·licitud de les ajudes ja ha estat tramitada i a hores d’ara el procediment es troba aturat a intervenció, darrera passa per a poder ingressar les ajudes als pares.

Pel que fa a les ajudes del curs que ve, Marquet ha explicat que ja s’estan preparant les bases per a les ajudes del curs vinent i que, de fet, només falta l’aprovació dels serveis judicials per a ser publicades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT