QUÈ PASSA AMB ELS CARRERS DE FORMENTOR?

1362

Fa un parell de setmanes, diverses famílies que tenien la intenció de pujar a na Blanca, es toparen amb alguns impediments per la qual cosa hagueren de fer voltera.

Per començar, es trobaren que l’aparcament ja està en actiu i, per tant, cal pagar per deixar el cotxe (12 euros si està tot el dia). Tot i amb això, aquest no va ser el problema més gros, sinó que, a l’entrada de la urbanització de Formentor, hi havia un guarda que els va impedir passar.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, va explicar que, de moment, els vials de la urbanització de Formentor són propietat privada. Tot i amb això, des que es va saber de la venda de l’Hotel Formentor, es va anunciar la cessió gratuïta dels vials i de les zones verdes adjacents, que són titularitat de la mateixa empresa que l’hotel. De moment, però, el batle Cifre Ochogavia va informar que “encara no s’ha fet la trasacció”. Per tant, “poden impedir el pas”.

Finalment, aquestes famílies denunciaren l’existència d’una cadena i d’un cartell immens de “prohibit el pas” en un dels camins laterals, arriban a Formentor, a mà dreta, que van cap a la mar. Fa anys que s’arrossega aquest problema. Ja al 2017, l’anterior regidor d’Urbanisme, Bartomeu Cifre Bennàssar va expressar, davant una denuncia d’Alternativa que demanava l’obertura del camí, que no havia aconseguit suficients elements de prova per a poder justificar un expedient. Cifre Bennassar també va explicar que sembla que algún d’aquests vials abans eren carretera, i que aquest es un bon argument per defensar el seu us públic. Anys després, el camí continua tancat i amb un gran cartell que avisa que el camí és privat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT