TOT EL QUE NECESSITES SABER SOBRE LES VOTACIONS 2018

942

Avui, és dia de votacions, d’elegir els representants dels Moros i Cristians, i de començar a fer festa. Per això vos oferim totes les dades que necessitau saber per triar el vostre candidat. Qui pot votar? A quina hora? Quins són els favorits?
Tanmateix, però, hi ha una alternativa per als pollencins més tranquils que poden assistir a un concert de música antiga italiana. També vos ho contam.

Enquesta a puntinformati.cat

Com cada any a la web puntinformatiu.cat hem realitzat una enquesta per saber quins són els favorits per ficar-se en la pell dels diferents càrrecs aquesta Patrona 2018. Aquesta enquesta va ser publicada el 2 de juliol i ha estat oberta fins avui. L’enquesta només té un caire orientatiu i per res els resultats són absoluts. Tot i que el sistema de vot no deixa votar més d’una vegada, s’ha de tenir en compte que només han votat usuaris d’internet, sense tenir en compte les edats i el lloc d’empadronament i naixement. factors que si es tindran en compte avui vespre. Tot i això sí que pot servir com a referència per saber quins són els favorits, i no seria arriscat dir que el Joan Mas definitiu estarà entre els tres primers que figuren a l’enquesta. Dit això, els resultats definitius de l’enquesta els podeu veure a les següents infografies.

Votacions

Avui, divendres 13 de juliol, entre les 18 i les 22’30 hores, al carrer Pere Josep Cànaves, entre el Convent de Sant Domingo i els jardins Joan March, hi haurà les votacions dels càrrecs de Moros i Cristians.

PUBLICITAT

Tenen dret a vot tots els pollencins i residents nascuts fins a l’any 2002. Per això, és imprescindible presentar algun document identificador com ara el DNI, el carnet de conduir o alguna altra acreditació oficial amb foto. el vot és intransferible.

Música antiga italiana a l’església de Monti-sion

Avui, divendres, 13 de juliol, a les 21 hores, a l’església de Monti-Sion, TheArchduke’s Consort oferirà un concert de música antiga italiana que duu per títol Scherzi Amorosi. El preu de l’entrada és de 15 euros, dels quals dos euros es destinaran a Càritas. Qui vulgui comprar les entrades de manera anticipada, ho pot fer a través d’internet.
The Archduke’s Consort és una formació musical integrada per la soprano Fiona Stuart-Wilson, i els músics Kepa Artetxe al violí, Xisco Aguiló al violó i Guillermo Femenias al llaüt i la guitarra.

Scherzi Amorosi és un concert de música italiana renaixentista i barroca que inclou cançons i peces instrumentals d’Stefani, Kapsberger, Cara, obizzi, Caccini i Moteverdi, entre altres, per a una bella vetlada d’estiu.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital