Quantes persones varen néixer el mateix dia que tu?

575

Si alguna vegada us heu demanat quantes persones varen néixer el mateix dia que vosaltres, l’Institut d’Estadística espanyol disposa de l’eina indicada per respondre el dubte.

A partir de les dades del Patró Continu des de 1921 fins a 2021, podeu consultar una infografia interactiva, molt intuïtiva que vos permetrà descobrir quantes persones varen néixer cada dia de l’any a l’Estat espanyol.

Per tant, si voleu saber quantes persones varen néixer el mateix dia que vosaltres, només heu d’entrar a aquest espai de la web de l’INE i introduir el dia, el mes i l’any que vàreu néixer, o qui vos interessi saber. A més del nombre de persones que varen néixer aquell mateix dia, tendreu accés al lloc que aquella data ocupa en el rànquing de dies amb més naixements d’aquell any, però també informació sobre el nombre de naixements que hi va haver cada dia d’aquell any.

Per altra banda, també trobareu infomació històrica sobre el nombre de naixements per mesos i per anys. En aquest sentit, és de destacar que, òbviament, el 29 de febrer és el dia amb menys naixements amb un total de 25.667 persones nascudes aquest dia, que només existeix els anys bixestos, o sigui cada quatre anys.

PUBLICITAT

Per contra, el dia amb més naixements de l’any és l’1 de gener, amb un total de 121.824 de naixements, en l’etapa objecte d’estudi.

PUBLICITAT