QUAN L’ESPERIT DE NADAL ARRIBA EN FORMA DE POSTAL

173

La setmana passada, dia 15 de desembre per més entresenyes, l’associació cultural Amics de Sant Antoni del Port de Pollença va procedir al lliurament dels premis del Concurs de Postals de Nadal. Més enllà de premiar els millors treballs presentats, és de destacar que totes les postals presentades es repartiran per la Residència de Persones Majors de Pollença i del Port fent arribar als usuaris l’esperit de Nadal en forma de postal.

Els alumnes guanyadors de primer cicle d’ESO varen ser en primer lloc l’alumne de primer Guillem Bonnín, en segon lloc l’alumna de segon Luna Aval Fernández i en tercer lloc la també alumna de segon Aina Far. Pel que fa als alumnes de segon cicle, la guanyadora va ser l’alumna de tercer Lucia Expósito, seguida de la també alumna de tercer Fiorela Zinola i de l’alumna de quart, Noura Flitli.

El jurat, format per professors del mateix IES Clara Hammerl, destacaren la molt bona qualitat dels treballs presentats, així com també el sentit artístic i nadalenc dels treballs.

Complint en totes les mesures sanitàries vigents en aquell moment, l’acte d’entrega va tenir lloc a l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença. Hi assistiren el president i el secretari dels Amics de Sant Antoni, Francisco García i Juan Aguilar, així com el cap d’estudis de l’Institut, Josep Galindo, i els regidors d’Educació i Cultura, Josep Marquet, i del Port de Pollença, Andrés Nevado.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT