PUGEN ELS CONTAGIS DE CORONAVIRUS

1076

Des del Centre de Salut de Pollença informen que entre dilluns 8 i dimarts 9 de novembre, s’han detectat 4 nous contagis de coronavirus i s’ha donat una alta. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença, hi ha cinc casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Per ser precisos, dia 8 varen tenir 3 nous positius i 1 alta. Total 4 positius i dia 9, 1 nou positiu i 0 altes. Total 5 positius.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al PAC. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

La incidència al municipi de Pollença durant els darrers 7 dies ha estat de 6 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 9 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 36 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 54 casos per 100.000 habitants.

PUBLICITAT

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.136 casos de coronavirus.

PUBLICITAT