PSIB-PSOE i MÉS per Pollença presenten “un pacte molt ben creat”

1197

Fa pocs minuts, a l’Oficina de Turisme del Port de Pollença, representants del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSIB-PSOE) i MÉS per Pollença, han presentant el pacte de governabilitat per als propers quatre anys; “un pacte molt ben creat” per dir-ho en paraules del secretari general de MÉS per Pollença, Antoni Rosselló.

I és que, si aquest dissabte 17 de juny, els 4 regidors de MÉS per Pollença facilitaven la investidura del socialista Martí March com a batle del municipi amb una àmplia majoria, avui s’ha presentat el pacte de governabilitat amb els punts que s’han de desenvolupar durant la legislatura, punts detallats a partir dels programes electorals amb què les dues formacions progressistes es presentaven a les municipals.

A més de presentar el pacte de govern, també han anunciat la distribució d’àrees que assumiran els regidors d’una i altra formació política. En aquest sentit, el secretari del PSIB-PSOE, Antoni Cànaves, ha explicat que, a més de fer una “distribució equitativa d’àrees”, s’han tengut presents les “habilitats personals” dels nous regidors a l’hora de formar l’organigrama polític que ha de regir el municipi durant els propers quatre anys.

Per a Cànaves, avui dematí “ha començat una nova era per a Pollença en què els pollencins esperen que el govern arranquí”. En aquest sentit, ha parlat d’alegria, però també de gran respobsabilitat, i ha apuntat cap als eixos principals d’aquesta “nova era”; transparència, participació i respondre a les necessitats de les persones amb una “adminstració àgil i propera, que cerqui solucions en comptes de crear problemes”.

PUBLICITAT

“Ni sis ni quatre, deu”

Per la seva banda, Antoni Rosselló ha definit el pacte com a “molt treballat”, que arriba havent llimat les diferències i amb una clara voluntat de fer un gir progressista. No debades, ha prioritzat el nou equip de govern per damunt de les formacions “no som ni sis ni quatre, ara som deu”.

Tot i amb això, MÉS per Pollença, en un exercici de responsabilitat amb el projecte de canvi al municipi, ha renunciat a la batlia del municipi, no però a la intenció de governar des d’una perspectiva de gènere.

PUBLICITAT