Protecció Civil programa un taller sobre “L’ús de la informació”

126

Aquest dissabte, 28 de gener, entre les 19 i les 20’30 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP), Protecció Civil Pollença organitza un taller sobre “L’ús de la informació”.

A partir de casos pràctics de la llei orgànica de Protecció Civil, un Policia Local impartirà un seguit de recomanacions sobre quines dades es poden facilitar o no sobre terceres persones de les quals el voluntariat de Protecció Civil tenen informació.

El Taller és obert a tothom que estigui interessat. En aquest sentit, la voluntària de Protecció Civil Pollença, Marina Cerdà, explica que “tothom serà benvingut, perquè com més gent sàpiga com gestionar la informació de tercers, millor”. Ara bé, els voluntaris de Protecció Civil són el públic objectiu d’aquest taller. I és que “saber és la primera passa per anar alerta”, conclou Marina Cerdà qui avança que “durant el 2023, Protecció Civil Pollença vol apostar per la formació, per obrir el coneixement a tothom. Per això, tenim ganes de fer més tallers”.

Qui estigui interessat a assistir a aquest taller sobre “L’ús de la informació” pot reservar plaça a través del telèfon 659725808.

PUBLICITAT
PUBLICITAT