PROTECCIÓ CIVIL DE POLLENÇA RENOVA UNIFORMITAT L’ANY DEL SEU 2O ANIVERSARI

202

Fa exactament vint anys que Protecció Civil es va posar en marxa a Pollença de manera oficial, de llavores ençà aquest cos de voluntaris ha intervingut a multitud de successos al municipi, coordinant-se perfectament amb els bombers i amb els cossos de policia. Però, pràcticament, de llavores ençà, no havien renovat els uniformes. A més, durant aquests vint anys hi ha hagut diversos canvis de normatives respecte de l’equipació, i ara finalment s’ha pogut adaptar. Per aquest motiu, avui de matí han rebut de la mà del batle de Pollença, Bartomeu Cifre, i de la regidora Maria Buades, la nova equipació.

Per ser precisos, el que han renovat és la uniformitat d’hivern, formada per jaquetes de neoprè, pantalons, botes de seguretat i gorres. Tota l’equipació està homologada i compta segueix tota la normativa de seguretat.

Actualment, Protecció Civil de Pollença compta amb 14 voluntaris, 7 dones i 7 homes, i depèn directament de la Conselleria d’Interior, tot i que durant l’estat d’alarma es posaren a les ordres del Ministeri d’Interior del Govern Espanyol. Tot i això és l’Ajuntament de Pollença qui aporta els fons necessaris per al seu manteniment.

Tot i que enguany celebren els vint anys del seu naixement, a causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia, han ajornat fins a l’any vinent els actes de celebració.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT