BANDERA GROGA EN UNA PLATJA DEL MOLL PER ABOCAMENTS D’AIGÜES RESIDUALS

742

L’avaria d’unes bombes d’impulsió ha provocat l’abocament d’aigües residuals a la platja d’Albercuix del Port de Pollença, motiu pel qual s’ha hagut de tancar temporalment al bany i, en aquests moments, la bandera groga oneja en senyal de precaució o advertiment del perill que nedar-hi.

Segons ha explicat el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, “hi ha hagut una aturada elèctrica i el sobrant de la xarxa de clavegueram ha anat a parar a la mar. Tan aviat com ho hem sabut, hem ordenat precintar la platja i prendre mostres de l’aigua”.

Paral•lament, s’ha activat el protocol per solucionar l’avaria que, en paraules de Cifre Ochogavia, “ja està solucionada”. Ara bé, “l’aigua s’haurà d’autodepurar”, ha apuntat el Batle.

Finalment, el batle de Pollença ha assegurat que aquest abocament no té res a veure amb els abocaments que es produeixen de manera continuada i que no saben d’on vénen.

PUBLICITAT
Els socorristes impedeixen que la gent nedi com a mesura de precaució davant l’abonament d’aigües brutes a la mar per una avaria.
PUBLICITAT
PUBLICITAT