PRODIS ESCALFA DESEMBRE AMB XOCOLATA I COCA

171

Avui, divendres 3 de desembre, és el Dia Internacional de la Persona amb Discapacitat, una data l’objectiu de la qual és promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com també conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida.

Amb aquesta meta, cada 3 de desembre, l’Associació ProDiscapacitats de Pollença (PRODIS) organitza un berenar de xocolata amb coca per aquells que es facIn avinents a la plaça Major. Així que avui, divendres 3 de desembre, entre les 10 i les 12 del matí, hi haurà una dolça paradeta a la plaça Major de Pollença, on tothom que vulgui podrà berenar d’una reconfortant escudella de xocolata calenta amb un deliciós bocí de coca. Tot plegat per 3 euros.

Llums i concert

Després d’un matí solidari, avui mateix, divendres 3 de desembre, a les 18 hores, tant a Pollença com al Moll, es procedirà a l’encesa dels llums de Nadal. A més d’il·luminar places i carrers del municipi, la màgia del Nadal es farà present amb els passacarrers de la Banda de Cornetes a Pollença i la Batucada al Moll.

Finalment, a les 20 hores, a l’església de Sant Jordi de Pollença, hi haurà un nou concert del cicle Música i Patrimoni que anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Escolania de Lluc. L’entrada és gratuïta, sense reserva. L’ús de la mascareta és obligatori.

PUBLICITAT
PUBLICITAT