PRODIS ES REINVENTA I CELEBRARÀ UN DIA INTERNACIONAL DIFERENT

233

Aquest dijous 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per mor de la covid-19, l’Associació Pro Ajuda a les Persones amb Discapacitat de Pollença (PRODIS) es reinventa per celebrar aquesta data amb totes les garanties de seguretat sanitària. Això no obstant, gràcies al Club Pollença, no faltarà la xocolata amb coca per a qui vulgui participar en la celebració i col·laborar amb PRODIS.

Per evitar aglomeracions, aquest 2020, els usuaris de PRODIS no sortiran a Plaça. Sinó que, durant el dia 3 de desembre, realitzaran formacions sobre autodeterminació a la mateixa seu de l’entitat.

Per altra banda, promocionaran per les xarxes socials un vídeo de sensibilització amb la col·laboració de la UNAC. I participaran al programa de Ràdio Pollença.

Xocolata amb coca

Com que el Club Pollença s’ha ofert a repartir xocolata amb coca a tothom qui en vulgui i donar els beneficis íntegrament a PRODIS.

PUBLICITAT

Des de PRODIS, “agraim de tot cor la iniciativa del Club” i “esperam que l’any que ve poguem fer tots junts aquesta ja tradicional berenada de dia 3”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT