PRODIS COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE PERSONA AMB DISCAPACITAT

79

Demà, dilluns 3 de desembre, l’Associació proajuda a les persones amb discapacitat (PRODIS) de Pollença commemorarà el Dia Internacional de la Persona amb Discapacitat amb una jornada ben intensa.

Entre les i les 12’30 hores, a la plaça Major si fa bon temps o al Saló d’Actes del Club si fa vent, plou o fa molt de fred, PRODIS proposa als pollencins que berenin amb ells. Per això, hi haurà xocolata i coca a 3 euros durant aquesta franja horària i una paradeta d’objectes elaborats al taller ocupacional. Per suposat, també hi haurà informació sobre PRODIS i la seva tasca.

Paral·lelament, a partir de les 11 i fins a les 13 hores, Ràdio Pollença emetrà una programació especial durant la qual es faran diverses intervencions per parlar sobre la discapacitat i sobre la tasca de PRODIS. En aquest sentit, està previst que algun professional de PRODIS expliqui quins serveis ofereixen i quins projectes de futur tenen damunt la taula. També està previst explicar què són els serveis d’Atenció sociofamiliar i d’Inserció laboral. Per continuar, amb una taula rodona d’usuaris de PRODIS.

Per altra banda, a les 12 hores, diferents representants de PRODIS participaran a l’acte de Commemoració que es farà al Parlament de les illes Balears. Organitzat per la Unió d’Associacions i Centres d’Assistència a Minusvàlids de Balears (UNAC), el discurs anirà a càrrec de l’esportista paralímpica, Úrsula Pueyo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT