PRIMERES PASSES PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN TANATORI

282

L’ajuntament de Pollença ha començat a fer les primers passes amb l’objectiu de construir un nou tanatori. De fet, aquesta setmana han iniciat la neteja del solar on s’ha d’ubicar aquest nou espai que, si tot va bé, estarà acabat l’any 2022.

El nou tanatori, fruit del pacte electoral i de la demanda ciutadana, estarà situat en el solar municipal situat al costat de l’actual cementiri. Al solar netejat, es farà un estudi topogràfic amb l’objectiu que els tècnics municipals puguin començar la redacció del projecte.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha declarat que “el nou tanatori és una necessitat del municipi, ja que a causa de la nova situació provocada per la covid-19, i encara que s’hagin reduït les cerimònies religioses i funeràries, es necessiten espais més amplis”.

Per això, “necessitam un tanatori que doni resposta a les necessitats de la situació actual i futura”. D’aquesta manera, explica, el nou espai disposarà de dues sales de vetla, una sala més gran per a cerimònies civils de comiat d’éssers estimats i, a més, s’hi ubicaran les oficines dels treballadors, propis i externs”, ha afegit Cifre Ochogavia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT