MANIFESTACIÓ SINDICAL DAVANT L’HOTEL ILLA D’OR

1198

El matí d’avui dimecres 27 de juliol, hi ha hagut la primera de les tres concentracions previstes pels representants sindicals de FeSMC UGT al passeig de Colom, al Port de Pollença, just davant l’Hotel Illa d’Or.

Amb l’objectiu de defensar el dret a exercir la llibertat sindical i denunciar “les conductes antisindicals que està exercint sobre el nostre representant legal dels treballadors al centre de treball”, diversos treballadors i alguns destacats sindicalistes s’han manifestat ben davant l’Hotel.

Entre els presents a la concentració, hi havia el secretari general del sindicat FeSMC UGT a les illes Balears, José García Relucio, qui ha assegurat que “no farem un pas enrere davant aquesta conducta” de l’Hotel Illa d’Or.

Els representants sindicals de FeSMC UGT de l’Hotel Illa d’Or disposen dels pertinents permisos de la Delegació del Govern per fer aquesta i les altres dues concentracions reivindicatives previstets per a l’1 d’agost, a les 18’30 hores i per al dia 4 d’agost, a les 10 hores del matí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT