PRIMER DIA DE TRANSPORT ESCOLAR PER ALS ALUMNES DE SANT VICENÇ

230
Tots els infants de Sant Vicenç disposaran de transport escolar el proper curs.

Avui, dimarts 1 d’octubre, ha estat el primer dia de transport escolar per als infants de la Cala Sant Vicenç que són alumnes de centres d’educació pública de Pollença.

En aquest primer trajecte, després de dos desafortunats intents a mitjan mes de setembre, set infants d’entre 6 i 16 anys han fet ús del nou servei. Tot i amb això, el nombre d’alumnes de Sant Vicenç que l’han sol·licitat arriba fins a 13 usuaris.

Tal i com estava previst, a les 7’40 hores del matí, el bus escolar ha recollit els infants que esperaven a l’aturada del bus de línia al carrer Temporal. Diàriament, ho farà en aquesta hora a cala Barques i al carrer Temporal.

Llavors ha deixat els alumnes del Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas i, a continuació, al CEIP Costa i Llobera han baixat la resta d’alumnes, ja que, des d’allà, una monitora ha acompanyat els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya fins al centre.

PUBLICITAT

A la sortida de classe, l’autobús recollirà els alumnes del CEIP Joan Mas i a les 14’05 hores, esperarà davant el CEIP Costa i Llobera, on recollirà els alumnes d’aquest centre i els de secundària que, novament acompanyats d’una monitora, hauran arribat fins allà. Finalment, tornaran cap a Sant Vicenç, on tornarà fer aturada a cala Barques i al carrer Temporal.

Aquest servei és gratuït, però, de moment, està limitat als alumnes de centres públics que segueixen l’educació obligatòria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT