PRIMER AVANÇ DE LES FESTES DEL CARME

609

Entre el 9 i el 18 de juliol, el Port de Pollença, celebrarà les Festes del Carme i ho farà adaptant els actes a la normativa sanitària vigent per mor del coronavirus.

De moment, la programació no està tancada al cent per cent, però, ahir, el delegat del Port de Pollença, Andrés Nevado, va fer un avanç a Ràdio Pollença.

El divendres 9 de juliol, a l’església de la Mare de Déu del Carme, el dentista i president de l’organització no governamental Dentistas Sobre Ruedas, Alfonso Jaume, dirà el pregó de Festes. A continuació, a la mateixa església, hi haurà un concert de música. Aquest serà el primer concert del cicle de concerts que organitza la Parròquia Mare de Déu del Carme amb la col·laboració de l’orquestra Lauseta i que aquest 2021 arriba a la cinquena edició. A més d’aquest primer concert a càrrec d’un duet, coincidint amb les Festes del Carme, hi haurà altres tres concerts. El cicle “Concerts del Carme” acabarà el 25 de juliol, amb un concert del Cor de Pollença.

El dissabte 10 de juliol, en un lloc encara per definir, el cantant de Rebeldes, Carlos Segarra. De moment, no s’ha definit el lloc, perquè cerquen un lloc recinte tancat, on es pugui controlar l’aforament i també prendre la temperatura als assistents. El regidor ha comentat que potser posen un preu per entrada que serà donat a una associació benèfica.

PUBLICITAT

Sigui com sigui, entre el 12 i el 15 de juliol, hi haurà algun espectacle de circ i un musical per a infants. No hi faltarà una actuació de ball de pagès i és possible que l’Associació de Músics de Pollença organitzi dos concerts amb grups locals.

Amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, s’organitza una exposició del pintor Anglada Camarasa que es muntarà al Local Social de l’AVPP.

Nevado va explicar que falten per concretar algunes actuacions. En qualsevol cas, es tracta d’un programa basat en actes culturals, actuacions per a infants, concerts a l’Església i col·laboracions amb associacions locals.

El diumenge 18 de juliol, hi haurà correfoc amb els dimonis de Ca de Bou, però no està clar si hi haurà o no focs artificials.

Pel que fa a les activitats esportives, Nevado va explicar que encara algunes estan per concretar, però ja s’ha penjat el cartell del Torneig de “l’amistat” de pàdel al club Duva i de la diada de bàdminton de dia 8 de juliol, ambdós actes organitzats per l’Associació Cultural Amis de Sant Antoni.

És més, tot plegat està subjecte a la situació sanitària i a les restriccions vigents com ara l’eliminació de la mascareta i altres. Així ho va explicar els delegat de l’Ajuntament, Andrés Nevado.

Andrés Nevado ha anunciat a Punt Informatiu que els propers dies es donaran a coneixer els actes i horaris definitius. Tan aviat com es conegui aquesta informació serà publicat a Punt Informació.

PUBLICITAT