PRESENTEN 1300 SIGNATURES PER DEMANAR QUE NO ÉS RETIRIN ELS PARCS DE PLATJA DEL PORT DE POLLENÇA

185

El grup de veïnes del Port de Pollença que va organitzar la manifestació del 7 de febrer per demanar que no es llevassin les instal·lacions recreatives de les platges del Port de Pollença han presentat avui a l’Ajuntament de Pollença 1300 signatures. Les fulles signades presentaven el següent text:

Demarcació de Costes ha denegat a l’Ajuntament de Pollença la sol·licitud per:

  • – mantenir els parcs infantils de les platges de Tamarells, Albercuix i Llenaire.
  • – mantenir totes les tarimes dels accessos a l’aigua per a les cadires de rodes.
  • – mantenir i augmentar els berenadors de Llenaire.
  • – instal·lar un bany públic per als berenadors de Llenaire.

SI NO VOLS QUE EL NOSTRE POBLE PERDI ELS SEUS PARCS DE LA PLATJA,ELS BERENADORS I ELS ACCESSOS A L’AIGUA per a minusvàlids, SIGNA

Cal recordar que la Demarcació de Costes va denegar a l’Ajuntament de Pollença els permisos per mantenir els parcs infantils situats a la platja de Port de Pollença. A més no sols va denegar també ampliar el nombre de taules de la zona recreativa de Llenaire, sinó que va instar a retirar les que ja hi havia. El motiu d’aquesta decisió és basava en un informe de la Conselleria de Medi Ambient que deia que aquestes instal·lacions incomplien el “Reglament de Costes, que només permet ocupar el Domini Públic Marítim Terrestre amb instal·lacions, que por la seva naturalesa, no poden tenir altre ubicació”. Davant això, l’ajuntament de Pollença va recórrer aquesta decisió, i a hores d’ara encara estan a l’espera de la resolució definitiva.

PUBLICITAT

Aquesta notícia va dur a un grup de mares del Centre d’Educació Infantil i Primària Port de Pollença a organitzar una manifestació en la qual hi participaren devers 2 centenars de cotxes el diumenge 7 de febrer.

D’altra banda, fa pocs dies es va saber que la Conselleria de Medi Ambient ha rectificat i no informarà en contra dels parcs infantils i la zona recreativa, ja argumenten que no és competència seva pronunciar-se sobre aquestes instal·lacions a la platja, ja que les considera permanents. Així deixen en mans de la Demarcació de Costes la decisió definitiva.

PUBLICITAT