PRESENTAT L’ANUARI DE LA JOVENTUT DE LES ILLES BALEARS 2021

141


Aquests dies s’ha presentat l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears de 2021 que duu a terme la Fundació Guillem Cifre de Colonya en col·laboració amb la Universitat de les illes Balears, el Consell de Mallorca i el Govern de les illes Baleras, amb el suport dels Consells de Menorca i Eivissa.

L’acte, que se celebrà a la Sala d’Actes del Parlament de les Illes Balears, va anar a càrrec de la professora del departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i coordinador de l’Anuari de la Joventut, la Dra. Belén Pascual. També participaren a la presentació, com a representants de les entitats col·laboradores, el president de la Fudnació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre, i el vice-rector de gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent de la Universitat de les illes Balears, el Dr. Maurici Mus. Les institucions autònomiques foren representades per la vicepresidenta del Parlament de les Illes Balears, Gloria Pilar Santiago; el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, i la directora general d’Infància, Joventut i Famílies del Govern de les Illes Balears, Marta Carrió.

El professor de Ciència Política del departament de Ciències Socials de la Univesidad Carlos III de Madrid, Pablo Simón, va pronunciar una conferència titulada “Una generació entre dues crisis: de la Gran Recessió a la Pandèmia”. La presentació va anar a càrrec de la directora de l’Observatori de la Joventut de les illes Balears i membre de l’equip de l’Anuari de la joventut, Assumpta Mas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT