PRESENTACIÓ DEL POEMARI EL ABECEDARIO DE LA GOLONDRINA DE JESÚS TORRES BEATO

80

Avui, divendres 9 de setembre, a les 19’30 hores, a can Llobera, la professora Kristian Taylor presentarà el poemari El abecedario de la golondrina de Jesús Torres Beato.

En aquest vídeo, el mateix jove poeta i escriptor malagueny, Jesús Torres Beato, explica qui és i què explica aquest llibre sobre la vida i sobre l’amor.

El abecedario de la golondrina és un llibre que recorre l’experiència vital d’un jove als versos del qual canta la vida, l’amor, el joc, la bellesa. Un llibre que abasta una etapa d’expansió de la consciència on el poeta balla, riu i gaudeix de la llibertat.

Nascut a Sierra de Yeguas el 1992, Jesús López Beato ha guanyat diversos premis literaris. Va ser el guanyador del 1r Premi de Narrativa Breu al concurs Marbella Crea (2017) i, de moment, és l’únic concursant que ha guanyat les tres modalitats que es presenten: poesia (2013), microrelat (2014) i narrativa breu (2017), a més de dos segons premis.

PUBLICITAT

Ha publicat a l’Antologia de la II Trobada Internacional de “Poesia Ciudad de Cabra” (2018) i ha participat en cursos de poesia.

Pel que fa a Kristian Taylor, ben coneguda a Pollença com a mestra d’anglès i com a conductora del Club de Lectura del Port de Pollença, i darrerament com a col·laboradora de Ràdio Pollença amb un programa sobre llibres i música.

PUBLICITAT