PREPARATIUS PER FER UNA MOSTRA DE DONES ARTISTES AL CLUB POLLENÇA

213

L’ajuntament de Pollença, a través de les àrees d’Igualtat i Benestar Social i del Museu, impulsa els primers prepartius per fer una mostra de dones artistes al Club Pollença, dins el marc de les celebracions amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març).
La idea és mostrar art fet per dones, dones artistes que han nascut a Pollença o que hi 30estan empadronades. Per això, totes les interessades, tant artistes que ja tenen una vida professional o una demostrada formació en Belles Arts o semblant, com artistes novelles que es vulguin dedicar a les arts plàstiques, estan convidades a participar en aquesta exposició.

Per participar en aquesta mostra de dones artistes, cal enviar un dossier amb el currículum vitae i una sèrie de fotografies de l’obra més recent a través del correu electrònic auxmuseu@ajpollenca.net, abans del 5 de febrer. Els tècnics del Museu avaluaran els dossiers i en farà una selecció. Posteriorment, des del Museu, es posaran en contacta amb les artistes escollides abans de l’11 de febrer.

L’exposició s’inaugurarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, al Club Pollença, on es podrà visitar durant tot el mes de març.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT