PREOCUPACIÓ VEÏNAL PELS CANVIS DE CIRCULACIÓ AL ROSER VELL

537
El carrer Guillem Cifre absorbirà el trànsit de baixada que haurà de compaginar amb l'aparcament. Els veïnats no ho veuen gens clar.

Els veïns dels carrer Guillem Cifre de Colonya i Puig de Maria es mostren preocupats pels canvis de circulació al carrer Roser Vell, que entraran en vígor aquest 1 de maig, quan passarà a ser d’un sol sentit de circulació.

D’una banda, els veïns del carrer Guillem Cifre de Colonya mostren la seva inquietud, perquè aquell carrer absorbirà tot el trànsit de cotxes que, fins ara, baixaven pel carrer Roser Vell. En aquest sentit, veuen molt complicat que el carrer pugui compartir aquest augment de trànsit amb les places d’aparcament que ja van justes ara mateix.

Trobar aparcament al carrer Guillem Cifre de Colonya és una odissea.

Per altra banda, els veïns del carrer Puig de Maria auguren el caos en aquella via, on la circulació ja és complicada. Especialment, veuen un punt negre a la connexió de la zona de l’Assolellador. “Pot ser gros”, s’exclamava un home imaginant el trànsit en aquest entreforc que formen els carrers Puig de Maria, Roser Vell, Mallorca i Canonge Llobera.

El trànsit augmentarà al carrer Guillem Cifre de Colonya i haurà de conviure amb voravies estretes i una part de la calçada ocupada per cotxes aparcats.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT