PORTS IB INSTAL·LA UN CAMP DE FONDEIG A FORMENTOR AMB 19 BOIES

349

Aquesta setmana, Ports IB ha dut a terme la instal·lació de 19 boies del camp de fondeig de la praderia de Formentor, segons regula el Decret 25/2018 sobre la conservació de la Posidònia oceànica a les Illes Balears.

El camp de fondeig amb boies de Formentor s’afegeix als altres set camps que es varen instal·lar a principi d’estiu, tots ells gestionats per Ports IB.

El cap de setmana va haver-hi una embarcació que donavà informació als usuaris i a partir de mitjans d’aquesta setmana es començaran a fer reserves. Les condicions i preus seran els mateixos que a la resta de fondejos en praderies a regular del Decret de Posidònia, que es poden consultar a la pàgina web de Ports IB. A partir de la setmana que ve també s’implantarà a tots els camps de boies el pagament exclusivament amb mitjans electrònics, tant per al pagament de reserves a la web com també per als pagaments in situ, en els casos que així ho contemplen les condicions d’ús, com pot ser el Bo Bany.

La prioritat per part de Ports IB aquest any ha estat posar en marxa el camp de fondeig de Formentor tot d’una ha disposat de l’autorització pertinent per a la seva instal·lació, que ha estat atorgada aquest mes de juliol, amb l’objectiu de poder oferir el servei i, alhora, realitzar un control del fondeig per protegir la praderia.

PUBLICITAT

Després de la temporada, està previst dur a terme la resta d’actuacions contemplades en el projecte i que inclou la retirada de tots els morts existents que no es fan servir i la instal·lació de fondejos amb ancoratges ecològics.

PUBLICITAT