PORC A LA TARONJA

156

Eva Remolina / AMIC Redacció

Les festes nadalenques estan molt a prop i aquest any més que mai tenim moltes ganes de gaudir-les amb la família i amics després d’estar allunyats d’ells durant un llarg període de temps, a causa de la pandèmia. La recepta que presentem avui és ideal per a aquestes dates, però també per a qualsevol esdeveniment o menjar familiar important, perquè és un plat que agradarà a tothom, és fàcil de preparar i ens farà quedar d’allò més bé amb els nostres convidats.

Ingredients

– 600 g de carn de porc

PUBLICITAT

– 1 tassa de vi blanc

– 2 tassons de suc natural de taronja

– 2 tasses de brou de pollastre

– 1 rajolí de vinagre de poma

– Oli

– 1 taronja

Preparació

El primer que farem serà tallar a trossos la carn de porc i daurar-los en una olla amb una mica d’oli.

Quan la carn estigui daurada, abocar el vinagre, el suc de taronja, el brou i el vi, tapar l’olla i deixar coure a foc lent durant aproximadament dues hores.

Pelar la taronja i treure els grillons, procurant que quedi la mínima pell blanca possible.

Afegir-los a la cassola i salpebrar.

Es pot acompanyar d’arròs blanc, puré de patates o guarnició de verdures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT