POLLENÇA PARTICIPA EN EL PROCÉS DE PRIMÀRIES DE MÉS PER MALLORCA

266
Imatge de la trobada dels candidats a les primàries de Més per Mallorca, celebrada a Pollença.

Aquest dissabte passat, 16 d’octubre, al Claustre de Sant Domingo, hi va haver una trobada amb els candidats de MÉS per Mallorca que aspiren a encapçalar les llistes al Parlament de les Illes Balears i al Consell de Mallorca.

Els candidats a encapçalar la llista de MÉS per Mallorca al Consell de Mallorca són Isabel Maria Busquets Hidalgo i Jaume Alzamora Riera, mentre que els candidats per encapçalar la llista de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears són Maria Ramon Salas i Lluís Enric Apesteguia Ripoll.

Tots ells, moderats pel president de MÉS per Mallorca a Pollença, Antoni M. Rosselló, els candidats varen exposar els seus programes i respongueren les preguntes del públic assistent.

Eleccions primàries de MÉS per Mallorca

Les eleccions se celebraran aquest diumenge, 24 d’octubre del 2021 i triaran tant les persones que encapçalaran la llista al Parlament de les illes Balears com al Consell de Mallorca.

PUBLICITAT

Es pot votar telemàticament o de manera presencial al col·legi electoral corresponent. En el cas de Pollença, aquest espai estarà ubicat a La Taverna, als jardins Joan March, entre les 10 i les 14 hores. Com que és en diumenge, el centenar de pollencins entre militants, simpatitzants i persones que s’han apuntat per poder participar en aquest procès, podran compartir un vermutet i una xerradeta amb els membres de la mesa.

Aquells que escolliren votar de manera telemàtica, abans de demà dia 20 d’octubre rebran un correu electrònic amb un enllaç personal de connexió a la plataforma de votació. En aquest cas, l’horari de votació serà de les 10 i les 19 hores.

El mateix diumenge 24 d’octubre, a partir de les 21.30 hores, la formació preveu publicar els resultats provisionals i el dimecres 27 d’octubre, proclamar els resultats definitius sempre i quan la Comissió
de Primàries hagi d’ajornar de forma motivada aquesta proclamació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT