Pollença participa a la campanya Recicla per elles per combatre el càncer de mama

104

Pollença és un dels nou municipis de les illes Balears que participen a la campanya «Recicla per elles» per combatre el càncer de mama.

Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats en els contenidors color de rosa que, a Pollença, estaran davant el Convent de Sant Domingo, en donacions a la ciència.

18 contenidors contra el càncer de mama

La campanya recaptarà fons per a la investigació contra el càncer de mama a través de 18 contenidors de color rosa que s’han instal·lat als municipis de Son Servera, Muro, Andratx, Es Migjorn Gran, Alaior, Formentera, Sant Antoni i al nucli de Can Picafort (Santa Margalida), així com també a Pollença. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats a aquests contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de solidaritat contra el càncer.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el director general de Residus i Educació ambiental, Sebastià Sansó, el regidor d’Agricultura, Pesca i Medi ambient de Son Servera, Miguel Ángel Espases, i el gerent d’Ecovidrio a les Illes Balears, Roberto Fuentes, varen presentar la campanya campanya «Recicla vidre per elles» el passat divendres 21 d’octubre.

PUBLICITAT

Mir va donar l’enhorabona a Ecovidrio per la iniciativa i va instar la ciutadania a participar-hi «per donar un impuls a una causa tan noble com és la investigació contra el càncer a la vegada que contribuïm a deixar un plantea millor per a les generacions futures».

Les Illes Balears són la comunitat líder de l’Estat en reciclatge d’envasos de vidre. El 2021, se’n van reciclar 42.839 tones, una mitjana de 36,5 kg per habitant. Pel que fa a la taxa de contenidors, l’arxipèlag en té, de mitjana, un per cada 204 habitants, comptant amb un total de 5.756 iglús arreu del territori.

PUBLICITAT