POLLENÇA MOSTRA LA SERRA DE TRAMUNTANA A TRAVÉS D’UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA A L’AIRE LLIURE

200

El carrer Pere Josep Cànaves, entre el Museu de Pollença i els jardins Joan Marc, acull una selecció de fotografies presentades al Certamen de Fotografia de la Serra de Tramuntana d’aquest 2020.

En aquest III Certamen de Fotografia de la Serra de Tramuntana, una instantània “Llogaret de la Calobra” del pollencí Sebastià Bota va ser guanyadora de la categoria “Els portals de la Serra – Pobles i llogarets”.

A més de la fotografia de Sebastià Bota, el públic pollencí podrà contemplar una selecció de les imatges premiades aquest 2020 al Certamen de Fotografia de la Serra de Tramuntana.

L’exposició es podrà veure a Pollença durant tot el mes de juny. En total són 12 imatges de gran format, elegides entre les més de 450 instantànies que el jurat va seleccionar per a la tercera edició del Certamen Serra de Tramuntana.

PUBLICITAT

Les fotografies arriben a Pollença després d’haver-se mostrat a Inca durant el mes de maig i abans que es vegin a Campanet, on s’exposaran durant el mes de juliol. Fet i fet, la mostra fotogràfica es podrà veure als 20 municipis de la Serra de Tramuntana.

El Certamen de Fotografia de la Serra de Tramuntana, que aquest 2020 arribà a la tercera edició, és organitzat pel Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial. En aquesta edició, el tema central del Certamen eren les Rutes Culturals.

L’exposició de Pollença ha estat coordinada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT