POLLENÇA CELEBRARÀ EL DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA A CEL OBERT

539
Saïm és un dels grups musicals que participarà a l'edició de 2021 del Dia Internacional de la Música a Pollença.

El 21 de juny, Pollença celebrarà el Dia Internacional de la Música (DIM) i ho farà a llocs tancants, però a cel obert, i no a l’aire lliure com s’ha fet en les edicions anteriors.

Aquesta novetat és deu a la pandèmia del coronavirus. De fet, l’objectiu és evitar aglomeracions de gent a les places.

Nous espais

Els espais escollits són el Claustre de Sant Domingo i els patis de l’Ajuntament, de Can Llobera i de l’Escola de Música a Pollença, i a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, on es farà un recinte tancat per poder controlar l’aforament.

A tots aquests llocs, es posarà un número limitat de cadires i només es permetrà l’accés a les persones que hi càpiguen. Com que la idea és que la gent es mogui, així com es vagi buidant, es permetrà l’accès a altres persones.

PUBLICITAT

A cada un d’aquests llocs, es preveu que hi actuen tres grups. Els concerts començaran a les 18 hores i s’allargaran fins allà on ho permeti el toc de queda.

Un bon cartell

Organitzat per l’Associació de Músics de Pollença, un dels seus membres, Pol Font, avança que l’edició del Dia Internacional de la Música comptarà amb un “bon cartell”.

Entre els músics i grups que hi participaran, Font destaca “el concert de Jose Domingo que estara acompanyat dels mallorquins Sattelites amb el seu rock-flamenc-indie”.

També apunta “el rotllo Harcore de Saïm que acaben de fitxar pel segell barceloní B-Core” i “la poesia cantada de Marga Rotger i Clara Fontanet”. A més a més, es podrà sentir “el surf de Hattori Hanso, el folk caribeny de Elkin Robinson” i “un dels concerts estrella serà el de l’anglo mallorquí Steven Munar i la seva miracle band vinguda directament de Barcelona”.

Pel que fa als músics pollencins, Pol Font apunta que, amb motiu d’aquesta edició del DIM, hi haurà “la presentacio dels Van Bros (grup del genial Felix)” i les actuacions del “quartet de jazz Piolet Swing amb en Juanan al baix i l’estreba de Pep Aspas Trio (valencià resident a Pollença). També, com sempre, el reggae de Jaume Mas serà present”.

Van Bros, un nou grup musical pollencí que es presentarà amb motiu del DIM.
PUBLICITAT