POLLENÇA CARES, UNA ASSOCIACIÓ PER CANALITZAR AJUDA SOCIAL CAP A POLLENÇA

574

És molt cert que vivim una situació complicada en la qual cada vegada hi ha més gent que necessita ajuda. Però també és cert que cada vegada hi ha més gent que vol ajudar. El problema, moltes vegades, és que aquesta gent no troba vies per fer-ho. Afortunadament van sorgint associacions que intenten canalitzar tota aquesta solidaritat. És el cas de PollençaCARES, una associació que va néixer amb la intenció, segons conta la seva presidenta, Martina Singer, de ser un enllaç entre totes les persones que estimen Pollença, però que viuen a l’estranger, i les associacions que treballen per ajudar la gent d’aquí. Singer explica que són un grup de vuit dones de diferents procedències que viuen tot l’any Pollença, i que decidiren usar la seva amistat amb les diferents comunitats d’estranger que tenen vinculació amb el municipi, per ajudar a tot el que ho necessiti. Les integrants de PollençaCARES són d’Austria, Alemanya, Regne Unit, Pollença….

Singer explica que començaren amb l’associació abans de Nadal, per aprofitar l’esperit solidari que hi ha durant aquesta època de l’any, i que de llavores ençà ja han col·laborat en molts de projectes i associacions de Pollença.

El dia de Reis l’associació PollençaCARES va donar regals a 27 nins del Port de Pollença amb la col·laboració de Caritas i el Serveis Socials de Pollença

“Tenim moltes coses en marxa, ens hem compromès a ajudar a les monges Fundaciò Cors Oberts cada dues setmanes. Compram el que ens demanen, però majoritàriament son productes frescs, fruita i verdures, explica Singer. També cada setmana fan una compra de productes per a l’associació Hope Mallorca, que cada dimecres distribueixen aliments i productes de primera necessitat des del local de “Lias, la Tafona” al carrer Sant Domingo. A més, la setmana que ve faran una donació de 75 bombones de butano a través de Caritas i dels Serveis Socials del Pollença.

PollençaCARES també ha fet donacions al restaurant l’Respira de Pollença, que des de fa 2 dimarts els migdies ofereix menjar calent de manera gratuïta a aquelles persones que ho sol·licitin. Martina Singer, ha contat a Punt Informatiu que el diumenge començara una iniciativa semblant al restaurant Bellaverde, situat al carrer Monges del Port de Pollença, amb la qual també hi col·labora aquesta associació.

PUBLICITAT

Ara les voluntàries de PollençaCARES es vol donar a conèixer més entre la gent d’aquí. Per això, des del diumenge passat, instal·len una taula al mercat de Pollença. A aquesta paradeta a més d’informar sobre les activitats de l’associació recullen donacions, i ho fan mostrant a qui ho faci els productes que es podran comprar amb cada donatiu.

Qui desitgi col·laborar amb l’associació trobarà tota la informació a la web pollensacares.org i a al Facebook Pollençacares.

PUBLICITAT