Pollença acull demà el lliurament dels premis del “Concurs de cuina de la Serra: Receptes marineres”

204
Del Taller d'escabetx que es va fer ahir horabaixa al Local Social de l'Associació de Veïns del Moll. Foto: Nadal Moragues.

Demà, dimecres 23 de novembre, a les a les 17’30 hores, a la Fundació Rotger Villalonga (carrer Philip Newman, 11), hi haurà una visita guiada i conversatori sobre l’exposició “De la mar a la taula”, que conclourà amb el lliurament dels premis del “Concurs de la cuina de la Serra: Receptes marineres“.

Comissariada per la pollencina Diana Borràs i Margalida Mulet, l’exposició “De la mar a la taula” s’endinsa en la diversitat del patrimoni gastronòmic pesquer, l’origen i l’evolució de la pesca de proximitat i la visibilització dels entorns associats a les cuines marineres com les barques, els molls, les confraries, la cuina domèstica i els restaurants.

Les comissàries de l’exposició, Diana Borràs i Margalida Mulet, explicaran la visita i encetaran una conversa en la qual també hi participaran el director del Museu Marítim de Mallorca, Albert Forés, i el president de la confraria de pescadors del Port de Pollença, Joan Suau.

Podeu reservar plaça, a través d’aquest enllaç.

PUBLICITAT

En acabar, es procedirà a lliurar els premis corresponents al III Concurs de la cuina de la Serra que, aquest 2022, se centrava en la cuina marinera. Aquest és un dels actes inclosos en el marc de la III Setmana Gastronòmica de la Serra que concentra moltes altres activitats fins al 27 de novembre.

La cuinera Maria Solivellas va impartir, ahir horabaixa al Local Social de l’AVPP, un taller d’escabetx en el marc de la III Gastronòmica de la Serra de Tramuntana. Foto: Nadal Moragues.
PUBLICITAT