Pollença acollirà la Trobada Anual de la Federació de Música i Ball Mallorquí

378

Pollença acollirà la XIX Trobada Anual de la Federació de Música i Ball Mallorquí i la V Diada Infantil i Juvenil d’Escoles de Ball. Això serà el proper diumenge 21 d’abril, a partir de les 10’45 hores, al Claustre de Sant Domingo.

Amb Aires de la Cala i Ballugall com a amfitrions, tant la Trobada com la Diada són organitzades per la Federació de Música i Balls de Mallorca, una entitat que agrupa diverses agrupacions de ball de pagès d’arreu de Mallorca i que, una vegada l’any, els convoca a totes a una reunió per compartir el dia plegat. En aquesta Trobada, a més a més, es conviden les escoletes de ball de pagès de Mallorca, perquè s’hi afegeixin. Tot plegat, cada any es fa en un poble diferent i aquest 2024, es fa a Pollença, de la mà d’Aires de la Cala i Ballugall que aprofitaran la jornada per mostrar el poble als participants amb un seguit de visites guiades, però també amb animació infantil, un dinaret i, per suposat, una ballada.

Tots aquests actes són oberts a tothom.

La programació començarà a les 11 hores, amb diferents visites guiades per la Pollença turística, per les Esglésies de Pollença, al Museu de Pollença i exposició temporal, o una ruta senderista.

PUBLICITAT

A les 13 hores, hi haurà animació infantil amb els mítics Cucorba i a les 14 hores, dinaret de germanor. El menú serà arròs brut, fruita, ensaïmada, cafè i beguda per 12 euros. Per reduir residus, cadascú ha de dur plat, coberts i tassó. També hi ha la possibilitat de dur pa i taleca.

A partir de les 16 hores i com no podia ser d’altra manera, la Trobada i la Diada entraran en la recta final amb una ballada popular amb els amfitrions d’Aires de la Cala i Ballugall.

Tant per participar a les visites guiades, el menú de dinar o reservar taula, han d’inscriure’s abans del 17 d’abril. Per això, poden

Per això, podeu contactar amb la Federació de Música i Balls de Mallorca a través del correu electrònic fmusicaiball@fmusicaiball.cat o del telèfon 686992220

PUBLICITAT