POLLENÇA, A LA FI, AMB 0 CASOS DE COVID-19

532

La coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero, informa que, avui 18 de maig, Pollença ha quedat amb zero casos de covid-19, després que ahir es donàs l’alta als tres casos actius per infecció de SARS-CoV-2 que quedaven.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 13 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 616 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 18 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

Els nascuts a partir del 1971 poden demanar cita per a vacunar-se

A partir del dia 13 de maig, es va ampliar la franja d’edat per autocitar-se a través de BITCITA.

PUBLICITAT

Si heu nascut entre 1971 i 1952, podeu demanar hora per vacunar-vos a través del BITCITA i a través de les farmàcies. Trobareu tota la informació necessària en aquest web o bé telefonant al 971 211 999.

Per altra banda, convé recordar que el Servei de Salut va arribar a un acord amb el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB), perquè els ciutadans que així ho vulguin puguin demanar, a les farmàcies i per mitjà del web BITCITA, cita per ser vaccinats.

L’objectiu és orientar i ajudar els ciutadans amb menys coneixements informàtics. Per això, els usuaris amb aquests problemes poden demanar cita des de les farmàcies per ser vaccinats.

Mig milió de dosis administrades

Des de la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears, anuncien que aquesta setmana rebran 60.920 vacunes i superaran el mig milió de dosi administrades.

I és que, a finals d’aquesta setmana, s’hauran rebut 518.690 vacunes a les illes Balears.

Teniu dubtes sobre la vacunació?

El Servei de Salut ha habilitat una línia d’atenció telefònica per informar sobre la vacuna d’AstraZeneca. És el 971 211 998.

Per altra banda, cal recordar que hi ha una línia d’atenció telefònica i un espai web per informar la població que tengui dubtes sobre el procés d’immunització contra el coronavirus. Es tracta de Vacunacovid (971 211 999), que opera cada dia de la setmana. De dilluns a dissabte, de les 7 a les 21 hores, i el diumenge, de 8 a 21 hores.

En aquest espai s’hi concentraran els serveis d’atenció telefònica Infocovid (900 100 971), Infocovid pediàtric (900 700 222) i Vacunacovid (971 211 999).

Per altra banda, hi ha l’espai web vacunacovid.ibsalut.es que s’allotja al web del Servei de Salut i on trobareu resposta a les preguntes més freqüents envers la vacunació.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és més-de-70-anys-vacuna-covid-1024x1024.jpg
PUBLICITAT