PODIS POLLENCINS A LA PRIMERA EDICIÓ DE LA CXM PUIG ROIG

437

La primera edició de la Cursa per Muntanya Puig Roig, que es va celebrar el mati del diumenge 3 d’octubre, comptà amb una elevada participació de corredors pollencins. A més, alguns d’aquests corredors pujaren al punt més elevat del podi.

La cursaorganitzad per Sa Riba Club de Muro, comptà amb la participació de 250 corredors de tot Mallorca. El recorregut era un traçat circular de 21 km amb sortida i arribada a la plaça de Lluc que donava la volta al Puig Roig. La dificultat del tram situat entre Mossa i Cosconar va provocar alguna caiguda i, fins i tot, un dels corredors va haver de ser rescatat amb helicòpter.

Guanyadors absoluts i podis pollencins

El guanyador absolut masculí de la cursa va ser Pep Joan Serra Pol, del Club Atletisme Diaita, que va completar la cursa en 1:41:15; mentre que la guanyadora absoluta femenina va ser Carmen Escamilla, del Club Comando Sa Riera, que va creuar la meta amb un temps de 2:12:48.

Pel que fa als pollencins Hamal Villar Lázaro, de Mon d’Aventura, va ser el guanyador en categoria V30, fent quart absolut i un temps de 1:44:34.

PUBLICITAT
Hamal Villar

D’altra banda, Francesc Vicens Benitez, de Secció de Muntanya, va ser el primer classificat en categoria de menys de 23 anys, fent un temps de 2:09:41 i la 49a posició a la classificació absoluta.

Francesc Vicens

En categoria femenina, Marta Bernal Castell, de Club Món d’Aventura, pujar al podi de la categoria V30 en tercera posició.

PUBLICITAT