Podis de corredors pollencins a Trail Camí de Cavalls

603

El mal temps a la mar, el vent de tramuntana i les previsions de pluja no evitaren que un altre any un nombrós grup de pollencins es desplacés aquest cap de setmana a Ciutadella per participar en una nova edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls. 2.000 corredors participaren enguany d’aquest esdeveniment que està format per sis curses que varen tenir lloc entre el 19 i el 21 de maig, essent la més llarga la volta completa a l’illa de 185 km. El solleric Tòfol Castanyer va ser el guanyador absolut masculí d’aquesta edició i, a més, als 52 anys d’edat va batre el rècord de la prova amb un temps de 18 hores 19 minuts i 50 segons, guanyant així de manera clara al francès Antoine Guillon, que havia guanyat la carrera durant els 5 anys anteriors. La francesa Claire Bannwarth, va ser la guanyadora femenina.

Podis pollencins

A la resta de proves del Camí de Cavalls va haver-hi nombrosos podis amb presencia pollencina. I va ser al Petit Trail Costa Sud de 44km on hi hagué més quantitat de corredors de Pollença. Àngels Llobera va arribar a meta en segona posició, tot i que durant bona part de tota la cursa va anar en primera posició, però a 15 km de l’arribada va sofrir una caiguda amb un fort cop al genoll que va fer que reduís la velocitat. La guanyadora fou Mireia Blanco amb un crono de 3h:51:31, Àngels va fer un temps de 3:54:54.

També en aquesta cursa que recorria part del sud de Menorca, Miquel Llompart (SM Club Pollença)va entrar en quarta posició absoluta amb un temps de 3:34:09 i Antoni Cabanellas Cerdà, també de Secció de Muntanya, va ser 11è absolut.

Al Petit trail costa Nord de 58 km, Antoni Perelló Valls (SM Club Pollença) va ser 3r en la categoria M30 i 8è absolut, mentre de Maribel Villarreal Polar (SM Club Pollença), va ser 3a en categoria F50.

PUBLICITAT

Un altre gran resultat és el que va aconseguir Antoni Capllonch Bibiloni al Trail Menorca Costa Nord de 100 km. El corredor de Secció de Muntanya va ser primer en categoria M40 i 5è absolut d’aquesta cursa que unia Maó i Ciutadella per la costa nord de l’illa.

PUBLICITAT