Plata per a l’equip del RCN Port de Pollença a la segona jornada de la Lliga Iberdrola femenina

220
Pilar Casares, Marga Villalonga, Celeste Sanders, Caterina Cabanellas i Joana Cabanellas. Al centre, el navegante Alex Pella, que te el rècord de la volta al món a vela

La tripulació del Reial Club Nàutic Port de Pollença va brillar amb una actuació espectacular en la segona jornada de la Lliga Iberdrola de Vela Femenina, assolint una destacada segona posició. L’equip, format per Pilar Casares, Marga Villalonga, Celeste Sanders, Caterina Cabanellas i Joana Cabanellas, es va imposar amb autoritat en aquesta competició disputada sota l’organització del Reial Club Nàutic de Calp. Les de Pollença quedaren segones per darrere del Team Baleària del Reial Club Nàutic de Palma. Amb tres primers llocs en les vuit mànigues completes, van demostrar el seu nivell.

En aquesta jornada, que va començar amb boira a la badia de Calp, els vents van ser favorables amb velocitats de 12-14 nusos, tot i que les ones van suposar un repte afegit. Tot i així, l’equip del RCN Port de Pollença va mantenir el seu ferm compromís i es va consolidar com un dels principals contendents, donant lloc a una emocionant Medal Race per aclarir la classificació final.

PUBLICITAT