PILONS SÍ, PILONS NO

275

Tothom està d’acord en què el paviment de la carretera vella de Lluc, entre l’Empeltada i el Pi de Son Grua, necessita mà de metge. En aquest sentit, és de lloar la postura dels veïns de la zona, que han liderat una potent reivindicació amb l’objectiu de posar fi a un problema que arrosseguen des de fa dècades i que, quan es va intentar arreglar, la situació lluny de millorar, va empitjorar el ferm d’aquella carretera.

No és gens estrany, per tant, que els polítics, tant de l’equip de govern com de l’oposició, s’hagin posicionat al costat d’uns veïnats decidits i actius. En prova d’això, l’Ajuntament, en nom dels quatre partits que governen, d’una banda, i Junts Avançam i Unides Podem Pollença, des de l’oposició, han presentat al·legacions al projecte inicial de condicionament de la carretera vella de Lluc a Pollença, al seu pas de Son Marc.

Amb minúscules diferències entre oposició i govern, l’al·legació que més debat ha generat és la que fa referència als pilons que, segons el projecte presentat pel Consell de Mallorca, es col·locaran per separar la zona de vianants i de trànsit rodat.

Per això, a Punt Informatiu, volem saber l’opinió dels lectors:

PUBLICITAT

1.- S’han de retirar els pilons com al·leguen des del govern i des de l’oposició en tot el recorregut.

2.- Cal deixar pilons en cert trams, però en altres bocins es poden llevar, com al·lega Unides Podem.

3.- S’han de mantenir els pilons com projecta el Consell de Mallorca per garantir la seguretat dels vianants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT