PEYRÓ I ANÍBAL MARTÍNEZ PRESENTEN ÍNTIM AL CLUB

161

Aquest dijous 18 d’agost i també el dissabte 20 d’agost, a les 22 hores, al Club Pollença, Josep Pere Peyró i Aníbal Martínez oferiran un cafè concert que duu per nom Íntim.

Aquesta és “una generosa col·laboració entre dos músics” el guitarrista Aníbal Martínez (Buenos Aires 1968), “autor dels arranjaments” que “acompanyarà a la guitarra les cançons de Josep Pere Peyró (Palma 1959)”.

A més del Club, Íntim es representarà el divendres 19 d’agost, a les 21 hores, al pati del Teatre Sans de Palma i el diumenge 21 d’agost, a les 20 hores, a la Sala La Fornal de Manacor.

Josep Pere Peyró

Actor, director i dramaturg. Format al Laboratorio Actoral de El Teatro Fronterizo i al Taller de Dramatúrgia Textual de la Sala Beckett de Barcelona dirigit per José Sanchis Sinisterra. Fundador de les companyies Morel Teatre, Cia. Josep Pere Peyró i de la productora La Invenció. Ve de dirigir la XXV Edición de la Gala de los Premios Max a las Artes Escénicas que s’ha presentat al Teatre Principal de Maó. Té dos espectacles en gira: Set maneres de ser Hamlet i Perifèria Otel.lo. Els dos en català i castellà.

PUBLICITAT

Aníbal Martínez

Graduat a l’aula de Música Moderna I Jazz (Conservatori Superior de Música del Liceu) i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Amplia els seus coneixements amb Horacio Fumero, Dani Perez, Pino Marrone i rep classes de Pat Metheny, Perico Sambeat, Bernardo Sasetti, Antonio Sanchez, i altres. Des de llavors ha actuat a molts dels escenaris jazzístics de Barcelona i Catalunya, juntament amb destacats músics de l’escena local com ara Rai Ferrer, Gorka Benítez, David Xirgu i Benet Palet, entre molts més. Acaba de publicar el seu treball ALALUZ amb Manel Fortià i Oriol Roca formant el grup Aníbal Martínez Trío.

PUBLICITAT