PETJADES BOTÀNIQUES I NAUFRAGI GREC EN UNA NIT D’ESTIU

69

Demà, dissabte 31 de maig, hi ha dues activitats programades: una per a Cap de Fibló per conèixer arbres i plantes, i l’altra una nova edició del Naufragi Grec en una Nit d’Estiu.

Petjades botàniques

Amb el nom de “Petjades botàniques”, l’associació Cap de Fibló ha traslladat a demà, 1 de juny, la passejada per Son Grua que havia organitzat per al 18 de maig i que es va ajornar per mor del mal temps.

Tal i com s’havia anunciat la passejada per Son Grua es farà en companyia de Catalina Sebastià, qui, a través d’unes explicacions dinàmiques, mostrarà un parell mallorquí de plantes silvestres que vegin durant la Passejada.

PUBLICITAT

Les persones que estiguin interessades en participar en aquesta Passejada etnobotànica i arborística han de saber que es trobaran a les 10 hores, de dissabte 1 de juny, des del Monument. El preu de la Passejada és de 5 euros per als adults i gratuït per als infants.
Per a inscriure’s a aquesta Passejada per Son Grua, heu d’enviar un mail a capdefiblo2016@gmail.com

Naufragi Grec en una Nit d’Estiu de 2019

Aquest dissabte 1 de juny, a partir de les 17’30 hores, a la Cala Sant Vicenç, hi haurà el Naufragi Grec en una Nit d’Estiu, un programa d’actes en que artesania, cultura i esplai es donen la mà. De fet, Naufragi Grec compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Pollença i de l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç, entre altres entitats com Associació d’Artesans i Onit per dur-lo a terme.

  • A les 17’30 hores, s’inaugurarà l’edició de 2019 de Naufragi Grec en una Nit d’Estiu, així que en aquesta hora s’haurà muntat el mercat artesà i començaran els tallers infantils de creació, el tir amb fona i el photocall greco&talaiòtic.
  • A les 20 hores, hi haurà el concurs de vestimenta per a joves i infants nascuts a partir de 1999. Per participar al torque & himàtion, cal haver-se inscrit a la taula que Onit tendrà muntada fins a les 19’30 hores, a la plaça dels Pins. Els inscrits, abillats de grecs o de talaiòtics, seran valorats per un jurat en funció de la seva categoria, joves (per a al·lots nascuts entre 1999 i 2007) i infants (per a nins nascuts a partir de 2007). Tant uns com els altres, tendran un premi que consistirà en un trofeu i una corona de llorer com als jocs olímpics.
  • A les 20’30 hores, Iboshim Islas de Bes faran una recreació de Minos; Minos de Massàlia havia navegat des de ben petit per tota quanta ruta partia des de la colònia focea. De la mà dels seus mariners, el públic coneixerà el comerç del vi.
  • A les 21 hores, Caterina Tugores Encinas oferirà un tast de dansa contemporània que duu per títol Prec a Posidó.
  • I a les 21’15 hores, Iboshim Islas de Bes recrearan una ofrena als déus.
  • A les 21’30 hores, el sopar grec a càrrec d’Helena Inglada, a la plaça dels Pins, tancarà aquesta edició del Naufragi Grec en una Nit d’Estiu. Els interessats en assistir a aquest soparet han de saber que les places són limitades i que, per tant, cal fer una reserva prèvia a través del correu electrònic naufragigrec@gamil.com El preu del sopar és de 20 euros per persona i, si hi van caracteritzats de grecs, tendran un descompte de 5 euros, o sigui que el sopar els sortirà per 15 euros.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT