PER MAIG, OMPLIM LA XARXA DE FLORS

371
Iris Carnaby, amb arestes. Foto de Nicole Mahy.

Diu la dita que “Maig florit, per les flors és beneït”. Per això mateix, en aquest mes de les flors, volem convidar-vos a participar en un concrus fotogràfic l’objectiu del qual és omplir la xarxa amb flors d’infinits colors i formes diverses.

Com és costum, les tres fotografies més ben valorades tendran un premi. Ara bé, com ho podeu fer per participar-hi?

1.- Heu d’enviar una fotografia (tres com a màxim) en què s’hi vegi una o moltes flors, poden ser flors silvestres o cultivades, poden formar part d’un jardí, estar dins cossiols o bé ser un ram, un detall floral…

2.- Podeu enviar la fotografia al WhatsApp de Punt informatiu (652 04 07 91) o al correu electrònic edicions@elgall.com.

PUBLICITAT

3.- El termini per presentar fotografies acabarà el 25 de maig. Mentrestant les imatges s’aniran publicant a puntinformatiu.cat

4.- El 25 de maig, s’obrirà una votació on line a partir de la qual es podran triar les tres imatges que més hagin agradat. El cap de setmana del 29 i 30 de maig es tancarà la votació i el 31 de maig es faran públics els noms dels guanyadors.

5.- Els autors de les tres fotografies guanyadores seran obsequiats amb un llibre d’excursions publicat per El Gall Editor que podran passar a recollir per la redacció de Punt Informatiu, al número 19 de la plaça de ca les Munnares.

PUBLICITAT
PUBLICITAT