PER LA MARE DE DÉU D’AGOST, TOTHOM A LA VORERA DE MAR

446

Fa anys i panys que la tradició del dia de la Mare de Déu d’agost, això és demà 15 d’agost, era anar a la vorera de mar a refrescar-se i dinar. Ja fa un bon grapat d’anys que aquest costum es va recuperar i, en comptes d’anar-hi en petit comité, es va optar per fer una eixida col·lectiva per compartir dinaret arran de mar.

Demà, 15 d’agost, hi haurà l’Anada en carro, com és coneix aquesta “neofesta” pollencina que aquest 2022 arriba a la dissetena edició i tothom que tengui tiquet (el darrer dia per a comprar-los era divendres) podrà dinar d’arròs brut, beguda i fruita. Cadascú ha de dur un plat fons, un tassó i els coberts. Allà hi haurà taula i cadires per a tothom.

Després de dos anys de pandèmia, retorna l’Anada a la vorera de mar aquest festiu dilluns 15 d’agost. Com bé saben els pollencins, s’hi pot anar en carro, cavall, bici, a peu… o en qualsevol vehicle que no vaig a motor.

La concentració serà a les 9’30 hores, a l’aparcament de can Bach. Per començar bé, hi haurà una berenada. Llavors partiran cap a Llenaira seguint aquest itinerari: abeurador de Sant Isidre, els carrers Roser Vell, Miquel Capllonch, Antoni Maura, Joan Mas, Miquel Costa i Llobera, Adan Dihel i Mar per des d’aquí enfilar per la Cova del Boter i la carretera de Llenaira.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

PUBLICITAT